Jump to content
  • 0
Brett82

Strange issues with forum on mobile

Question

Brett82

Has anyone else noticed something strange with the forum since the weekend while on a mobile device? 

It seems that if the page of a thread has an image or video then it seems normal but half the image extends to the right of the screen. To see the image or video you have to zoom out of the scree and it looks strange. 

And if you try open the menu with the three lines it seems to not do anything but if you slide right then you can see the menu bar. 

It's only if that page has an image, menu and views are normal if there is no image or video. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Austin

Fixed :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Austin

I can reproduce this so there is a bug somewhere in the theme. I will be back once its fixed. Thanks for reporting it.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.